Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


dia tak moh amik gambo..
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
dia tak moh amik



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Saturday, 9-Aug-2008 04:16
Kebun Buah Boss Radie...
Mcm kelaka plak title entry nie.. hantam jeklah.. yg penting aku nak longgok gambo2 sumer kat sini..hahahah... Sabtu aritu.. ada BBQ ngn sumer staff (office radie)... boss dia saja kot niat nak buat kat kebun dier kat area mana tah.. jauh sket dari Rawang arr... aku ikut sajer... heheheh...
Memang food sangat variety.. cantekk jerr.. buah manggis dok besusun dlm bakul... buah pulasan & rambutan pon sama.. aku sempat ler mengenyangkan perot makan durian ngn buah2 lain atas meja tu... sbb nak tnggu BBQ kene tnggu pas baca doa..hihi..mak lapooo x sempat ok nak tungguh..bedal jer apa yg ada..hahahha...
Kasih plak mmg sgt behave.. mcm yg sumer tau..Acih nie..very independent..social.. very friendly.. habis sumer org dia plok..dia duduk atas pangku org itu..org ini.. dia tak amik tau pon mama ngn papa dier kat ner..hahahha.. boss radie dokong Acih..sekali Acih ckp 'tak payah dokong kasih....kasih dah besa dahhh'.. hahahah.. ceh!!! pastu tetiba dia ckp kat wife boss radie.. Kasih suka lagu Mila... hahahah org tu tak tanyer pon.. pastu kasih dok leka main2 kat dlm umah.. aku layan diri ler nyibuk tgk2 kat luar... Gud girl acih!!! ;-) ... tp aku kadang risau..sbb dia very friendly.. dgn strangers pon dia tak kisah.. uuuhhh takot mcm tu... $-)
*thanks tu sharil (collegue papa) yg rajin giler tolong snap gambo! heheh..

air mata kasihhhh...kasih bengang sbb mama nak snap muker dier jer..heheh..sowiii..

kasih dah happy...

papa kat celah pokok

BBQ

kasih mkn getah..

kami tgh makan..

kasih layan diri... main sowang2..

papa with his collegues..

© Pidgin Technologies Ltd. 2016